intrebari-frecvente

Unde se tin cursurile?

StradaSemicercului, nr. 56, Sector 1, Bucuresti

Zona Piata Victoriei – Gara de Nord (vezi pagina de contact si harta). Intrarea se face prin curtea Liceului Bulgar Hristo Botev, aflat intre Biserica Sfintii Voievozi si fostul sediu al publicatiei Saptamana Financiara. Exact in fata locatiei se afla o parcare privata. Iata mai jos cateva indicatii pentru a ajunge la noi.. in pasi de dans :)

-> Cum se ajunge de la Piata Romana (10 min)

Din rondul de la ASE, intrati pe bulevardul Dacia, treceti de intersectia cu Calea Victoriei. La urmatoarea intersectie cu Calea Grivitei, faceti dreapta, apoi mergeti 200m, dupa care ar trebui sa vedeti pe dreapta Biserica Sfintii Voievozi. Sala noastra este chiar acolo.

-> Cum se ajunge de la Piata Victoriei – 1 Mai (7 min)

Mergeti in directia McDonald’s Buzesti sau cladirea Generali. O data ce ati ajuns la intersectia Calea Grivitei cu Str. Buzesti, virati la stanga pe Calea Grivitei, continuati drumul aprox. 200m, dupa care ar trebui sa vedeti Biserica Sfintii Voievozi. Sala noastra este chiar acolo.

-> Cum se ajunge de la Gara de Nord (5 min)

Mergeti in directia Hotel IBIS pe Calea Grivitei (NU spre Podul Grand). Treceti pe langa Hotel Ibis si continuati drumul pana la prima intersectie (Calea Grivitei cu Str. Buzesti). Continuati sa mergeti drept inainte aprox. 200m, dupa care pe stanga ar trebui sa vedeti Biserica Sfintii Voievozi. Sala noastra se afla chiar acolo.


View Larger Map

Cat costa si cum platesc?

Pentru a afla care este costul pachetelor pentru NUNTA te invitam pe pagina TARIFE unde gasesti oferta noastra completa.

Pachetele se achita integral (in numerar la sala de dans) inainte de inceperea cursului. Pentru a evita intarzierea sedintei, va rugam sa ajungeti la sala cu cel putin 15-20 de minute inainte de inceperea cursului.

De asemenea, pachetele se pot achita  si prin transfer bancar in contul Scolii de dans Espansivo folosind informatiile de mai jos:

S.C. MG ESPANSIVO S.R.L.
Reg. com.: J40/11117/2006
CUI: RO18833585

IBAN: RO22RZBR0000060008100855
Banca: Raiffeisen Bank, Piata Romana

Cum ma inscriu?

Primul pas pe care trebuie sa il faci este acela de a-ti alege pachetul adaptat nevoilor tale. Poti sa te inscrii astfel:

– prin telefon la 0721.326.726

– prin e-mail la contact@dansnunta.ro

– printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/dansnunta.ro)

– prin formularul de inscriere din sectiunea CONTACT!

Cu cat timp inainte de nunta trebuie sa incep cursurile?

Iti recomandam sa incepi cursurile de dans pentru nunta cu cel putin o luna inainte de eveniment . Vei avea astfel timp pentru a pune la punct detaliile de organizare a momentului de dans. Sugestia noastra este ca, inainte de lectiile particulare, sa vii o perioada si la cursurile de grup unde vei deprinde miscarile de baza ale mai multor stiluri de dans, astfel incat coregrafia de nunta sa iti para mult mai usoara.

De ce asa devreme? Pentru a avea suficient timp sa invatati pasii si sa repetati coregrafia fara sa fiti presati de timp. Trebuie, de asemenea, sa luati i considerare faptul ca, inainte de nunta, veti fi ocupati cu alte detalii organizatorice legate de eveniment! Dansul mirilor trebuie sa fie un moment placut, nicidecum un motiv in plus de stres!

Daca insa mai ai foarte putin timp pana la nunta, instructorii nostri vor face tot posibilul sa creeze pentru tine o coregrafie rapida, chiar si in saptamana nuntii :)

Ce echipament am nevoie?

Pentru inceput este recomandata o tinuta cat mai comoda, care sa iti permita sa te misti lejer. In ultimele sedinte, dupa ce inveti coregrafia este de preferat sa vii cu pantofii pe care o sa ii porti la eveniment pentru a ne asigura ca te vei descurca de minune in ziua nuntii.

Cand pot incepe cursurile?

Poti incepe cursurile si MAINE! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa facem prima programare!

Nu am mai dansat niciodata pana acum! Ar trebui sa imi fac griji?

NU! Marea majoritate a celor care vin sa ia cursuri de dans pentru nunta sunt incepatori. Nu conteaza ca nu ai mai dansat sau nu ai mai facut cursuri de dans pana acum! Instructorii nostri sunt aici pentru a te invata sa dansezi!

Mai avem o saptamana pana la nunta! Mai putem face ceva?

Daca ai lasat dansul pe ultima suta de metri, nu iti face griji! Suna-ne cat mai repede si instructorii nostri vor crea o coregrafie adaptata nevoilor tale! De-a lungul timpului am avut miri care au venit cu o zi inainte de nunta pentru a invata cativa pasi, dupa cum am avut si miri care au venit cu un an mai devreme!

Indiferent in ce categorie te vei inscrie, noi vom fi acolo si ne vom adapta situatiei ] astfel incat totul sa iasa asa cum iti doresti.

Ce se intampla daca nu ajung la o sedinta?

Important este sa ne anunti din timp daca nu poti ajunge la o sedinta deja programata. Daca ne anunti cu minim 24 de ore inainte, vom putea reprograma sedinta respectiva, in caz contrar o vom considera efectuata!

De cate sedinte am nevoie?

In functie de nivelul vostru si complexitatea coregrafiei veti decide impreuna cu instructorul de cate sedinte este nevoie pentru un dans al mirilor reusit. Din experienta va putem spune ca in medie se poate invata o coregrafie simpla in 4-5 sedinte. In cazul in care doresti ceva mai complex sau vrei sa inveti si alte stiluri de dans, cu siguranta 10-12 sedinte vor fi suficiente.

Vreau sa invat dansuri populare romanesti! Se poate?

Sigur ca DA! Instructorii nostri te vor invata cele mai cautate dansuri populare de la nunti.

Pot sa invat si alte dansuri in afara de valsul mirilor?

Poti invata orice stil de dans preferi, de la vals vienez la samba, de la tango la dansuri populare sau hip-hop! Important este sa ne comunici din timp ce stiluri de dans vrei sa inveti pentru a-ti aloca instructorul specializat pentru categoria de dans pe care o doresti.

Putem face un colaj de mai multe piese?

Sigur ca da! In cazul in care vrei sa pregatesti un moment special, te putem ajuta in alegerea pieselor si crearea colajului de melodii.

Putem veni la cursuri si cu nasii?

Pot participa la cursuri alaturi de voi si alte persoane (nasi, prieteni, parinti, etc). Singura mentiune este ca vor trebui sa isi achizitioneze si ei un pachet de cursuri de dans. Dar pentru ca vin impreuna cu voi vor avea un tarif special la abonamente! Contacteaza-ne pentru a primi mai multe detalii!

In cat timp vom invata dansul mirilor?

Timpul necesar depinde de mai multi factori printre care motivatia voastra si complexitatea coregrafiei dorite.

Suntem doar noi in sala?

DA! In cadrul lectiilor particulare de dans doar voi si instructorul veti fi prezenti in sala de dans!

Care este programul cursurilor de dans?

Lectiile particulare se pot programa ORICAND de luni pana duminica! Flexibilitatea programului este principalul avantaj al lectiilor particulare de dans.

Nu ne-am ales melodia, ce ne facem?

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu ti-ai ales melodia pentru dansul mirilor! Avem sute de sugestii pentru tine, de aceea e important sa ne contactezi din timp.

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!