SScoala de dans Espansivo a fost infiintata in anul 2006 din dorinta de a oferi o alternativa tututor celor care inteleg sa isi foloseasca timpul liber imbinand utilul cu placutul.

Misiunea noastra a fost de la bun inceput de a promova importanta miscarii pentru dezvoltarea fizica si intelectuala a celor dornici sa se recreeze. Dimensiunea educativa a avut intotdeauna un rol foarte important, mai ales pentru ca suntem ferm convinsi ca societatea in care traim are nevoie de oameni dinamici si echilibrati, constienti ca dezvoltarea personala incepe cu o viata sanatoasa. Mai mult decat atat, managementul Scolii de dans Espansivo s-a bazat pe rolul social si de educare al dansului pentru a-si fideliza clientii.

Serviciile oferite includ, in primul rand, cursuri de dans pentru adulti si copii. Acestea sunt structurate pe grupe in functie de nivelul cursantilor (incepatori, intermediari, avansati). Cursurile destinate copiilor sunt, de asemenea, organizate pe grupe de varsta.

In plus, oferim si lectii particulare de dans, reprezentatii cu dansatori profesionisti, cursuri de dans pentru nunta, corporate dancing, dance teambuilding, dans pentru gradinite. Programul nostru de corporate dancing include pachete speciale pentru firmele care vor sa isi rasplateasca angajatii intr-un mod original invitandu-i la cursuri de dans sau workshopuri tematice.

In prezent, Scoala de dans Espansivo ofera pe piata din Bucuresti una dintre cele mai variante palete de servicii, acoperind nevoile pasionatilor de dans si nu numai. Categoriile de dansuri predate la cursurile de grup includ dansuri latino (Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Salsa, Merengue, Bachata), dansuri standard (Vals Englezesc, Vals Vienez, Quickstep, Slow Fox), precum si street dance (R&B, Hip-hop) si zumba fitness. In cadrul lectiilor private se poate invata orice stil de dans.

Scoala de dans Espansivo este partenerul tau de incredere atunci cand doresti sa inveti sa te misti pe ritmurile muzicii, asa cum ai vazut de nenumarate ori la concursuri, la televizor, in club sau la petreceri! Ai visat intotdeauna sa stii sa dansezi pe ritmuri incendiare de samba? Esti fascinat de unduirile senzuale ale dansatorilor latini care-si traiesc la intensitate maxima fiecare pas de dans? Vrei sa simti pulsul vietii si sa-ti canalizezi energia debordanta catre ceva util si placut?

Noi iti oferim solutia. Nu o alternativa, ci solutia! Mai precis, cursurile de dans oferite de Scoala de dans Espansivo te vor ajuta sa iti dai seama ca nu este atat de greu pe cat pare. Asa cum singur te vei putea convinge, ceea ce ne diferentiaza de alte scoli de dans este pur si simplu faptul ca noi intelegem sa fim profesionisti si sa ne distram in acelasi timp. E usor pentru ca o facem impreuna cu voi!

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!