Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti cu experienta, putand asigura astfel un nivel exceptional de calitate si satisfactie pentru clientii nostri. Specializarile in management si marketing ale echipei de conducere, combinate cu experienta in dans a instructorilor vorbesc despre incredere, calitate si succes. Instructorii nostri sunt dansatori tineri si dinamici, ale caror rezultate la competitiile de profil vorbesc de la sine. Suntem o echipa entuziasta, dedicata si motivata, care a inteles importanta misiunii noastre si poate raspunde cu succes cerintelor unor clienti exigenti.

Octavian GEORGESCU - instructor de dans

Octav lucreaza la Scoala de dans Espansivo inca din 2007 ca dansator si instructor pentru grupele de incepatori. Pasiunea pentru dans si-a descoperit-o la 10 ani, cand s-a hotarat sa mearga alaturi de un prieten la cursuri de dans. Dupa curiozitatea de la inceput, incet incet a invatat coregrafii si a participat la primul concurs de dans, moment in care lumea dansului l-a cuprins definitiv si iremediabil.

O persoana calma, punctuala si bine organizata, Octav a reusit sa indrume sute de cursanti la lectiile de grup si zeci de cupluri in cadrul lectiilor particulare pentru nunta sau alte evenimente.

Dintre performantele lui putem aminti:

Cupa Bucuresti 2010 – Locul II Open Basic latino

Cupa Craiova 2010 – Locul I Open Basic Standard

                                          – Locul I Open Basic Latino

Dance Masters 2011 – Sfert finalist International Open Standard

Campionatul National de 10 dansuri – Locul 12

Campion National in cadrul Campionatului National de Formatii 2010  – HD Team

Locul 9 la Campionatul European de Formatii 2010 – HD Team

Vice campion National in cadrul Campionatului National de Formatii 2011 – HD Team 

Sebastian APOSTOLESCU - instructor de dans

Sebi a inceput dansul sportiv la varsta de 4 ani, iar la 7 ani participa deja la primul concurs national. In cei 10 ani de cand preda, el a reusit sa indrume nu doar cursanti interesati de partea de dans social (copii si adulti) dar si sportivi pentru performanta.

Pentru Sebi dansul reprezinta un mod de viata in care inveti sa te auto-depasesti, sa iti controlezi si antrenezi mintea si corpul. Prin atitudinea pozitiva care il caracterizeaza isi doreste sa insufle celor din jur pasiunea pentru dans si sa le oferte oamenilor fericire in pasi de dans.

Dintre performantele lui nationale si internationale putem mentiona:

Component al Lotul National de Dans Sportiv

Semifinalist  la Concursul International de TIneret Albena 2006

Castigator al concursului International de dans San Garganico Italia 2007

Locul 8 la Campionatul National de Dans Sportiv 2008

Semifinalist  la Concursul IDSF Rising Star Paris 2011

Campion National al Romaniei la sectiunea Freestyle Standard 2013

Reprezentant al Romaniei la World Dance Sport Games Kaohsiung, Taiwan-China 2013 la sectiunea  Freestyle Standard

Madalina MIHAI - instructor de dans

Madalina este instructor de dans la grupele de incepatori pentru adulti si copii, ea antrenand de asemenea perechi care doresc sa invete coregrafii speciale pentru anumite evenimente, ca de exemplu valsul miresei.

Urmeaza in prezent cursurile Facultatii de Kinetoterapie, in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport. Madalina are o experienta de peste 10 ani in dansul sportiv de performanta, participand de-a lungul timpului la numeroase competitii de profil.

O persoana organizata si perseverenta, Madalina a reusit in cei cativa ani de cand este instructor de dans sa indrume sute de cursanti in tainele dansului.

Daniela NEAGA - trainer ZUMBA

Daniela este din 2011 instructor la Scoala de dans Espansivo Bucuresti. Ea preda cursuri de zumba la grupele de incepatori, fiind official zumba instructor. A inceput sa danseze la 15 ani in cadrul Clubului de dans din Ploiesti

Din 2007, cand a venit in Bucuresti s-a dedicat unui alt tip de miscare – kinetoterapia – in cadrul Facultatii de Medicina “Carol Davila”. Nu a putut rezista fara dans si in 2009 a descoperit ZUMBA FITNESS, alaturi de Monica Ramirez, cea care a adus aceasta forma de fitness in Romania. A participat la multe emisiuni TV: Razvan si Dani, LeoMania, Tonomatul DP2 etc, unde a facut cunoscuta zumba in randul publicului din Romania.

Datorita efectelor sale pozitive, a incercat sa aduca zumba si in viata unor copii cu diferite tulburari de vedere. Astfel de jumatate de an le preda copiilor de la Institutul de nevazatori din Bucuresti. Chiar daca majoritatea au probleme de vedere , ei simt si traiesc muzica si folosesc zumba ca un mijloc de a-si exprima bucuria.

Este o persoana sociabila si dinamica, capabila sa se adapteze usor muncii in echipa si convinsa de importanta miscarii in educatia tinerilor.

Codrut PANAITESCU - sales manager

Codrut lucreaza la Scoala de dans Espansivo Bucuresti din 2008 ca sales manager. Responsabilitatile lui includ intocmirea si actualizarea bazei de date cu clienti, intretinerea relatiilor cu clientii, intocmirea de rapoarte de activitate si studii de piata, promovarea de produse si servicii noi, elaborarea de oferte speciale, identificarea unor noi clienti, organizarea de evenimente. Printre reusitele sale se numara, intre altele, cresterea graduala a vanzarilor si dublarea ratei de fidelizare a clientilor existenti, precum si organizarea cu success a unui numar semnificativ de petreceri, workshopuri si evenimente pentru cursanti.

Codrut a terminat Facultatea de Management-Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane si are o licenta in economie.

Este o persoana foarte bine organizata, punctuala si pro-activa. Are o atitudine pozitiva, este foarte dinamic si poate lucra sub stres si deadline-uri stricte

Ionut MATEI - fondator si manager general

Ionut este proprietarul si managerul Scolii de dans Espansivo Bucuresti, pe care a infiintat-o in anul 2006. Scopul a fost inca de la inceput de a oferi o alternativa persoanelor care doresc sa imbine utilul cu placutul in timpul liber.

Principalele sale responsabilitati sunt coordonarea si supervizarea activitatilor firmei, atingerea obiectivelor de vanzari,  identificarea tendintelor pietei si pregatirea unor planuri trimestriale si anuale de management, intocmirea strategiilor financiare, de resurse umane, de marketing si comunicare si coordonarea implementarii lor, verificarea activitatilor contabile si identificarea unor noi activitati de business.

El are o diploma de licenta in management-marketing de la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Dinamic si entuziast, Ionut are un spirit antreprenorial dezvoltat pe care urmareste sa si-l perfectioneze prin participarea la diverse cursuri de formare si educatie in business si management de proiect si financiar. Este un foarte bun leader si coordonator, cu idei inovatoare, intotdeauna interesat de spiritul de echipa si de satisfactia clientilor.

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!