Conform traditiei, dupa ce primesc invitatii, mirii trebuie să deschidă petrecerea printr-un dans, cunoscut si sub numele de  “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru invitatii care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

dansul-mirilor

Valsul este ca si viata in doi. Trebuie sa aveti rabdarea de a invata impreuna primii pasi. Cu iubire si daruire, va veti uimi invitatii cu ritmul vostru armonios.

Pentru ca nunta este un eveniment prin excelenta romantic, fara-ndoiala ca melodia pe care o veti allege pentru primul dans va fi cea care va evoca cele mai frumoase amintiri si sentimente. Poate fi vorba de melodia pe care ati dansat impreuna pentru prima data, cea care se difuza in momentul in care v-ati cunoscut sau atunci cand v-ati sarutat pentru prima data.

Daca abodarea pe care o preferati este mai degraba clasica, atunci cu siguranta trupurile voastre vor pluti pe acorduri de VALS.

Dupa alegerea melodiei, obiectivul va fi de a invata cativa pasi pentru a crea o impresie placuta pe ringul de dans, unde ochii invitatilor va vor observa cu atentie fiecare miscare. Nu va faceti griji, pana la urma totul va veni de la sine.

Peste ani, probabil ca veti uita ce s-a servit la meniu, ce rochie a avut nasa, ce rude de gradul trei au venit sau nu la nunta. Ceea ce nu veti uita, insa, va fi melodia cu care ati deschis prima seara din restul vietii voastre impreuna.

Te intrebi cat timp ti-ar trebui pentru a invata?

• Doua sedinte sunt suficiente pentru a invata pasii de baza.
• Patru – cinci sedinte te vor ajuta sa te descurci onorabil.
• Sase – opt sedinte de dans sunt de preferat pentru a crea un moment memorabil.

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!