Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia. Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva sedinte tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.

Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

 dans-nunta-valsul-mirilor Nunta-dansul-mirilor dans-nunta

Din experienta noastra, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans. Totul depinde de energia si timpul pe care sunteti dispusi sa le investiti, precum si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.

In plus, va puteti alege singuri dansurile pe care doresti sa le invatati.  Ne puteti propune, de asemenea, o anumita piesa pentru care instructorii nostri vor pregati o coregrafie speciala pentru voi.

La fel de important este si orarul lectiilor tale particulare. Noi iti spunem doar atat: program non-stop, sapte zile din sapte!

Pachetele de lectii particulare sunt disponibile la sectiunea TARIFE. Dupa ce ati ales un pachet potrivit nevoilor voastre va rugam sa ne contactati  pentru a stabili o prima sedinta! Va reamintim ca programarile se fac de comun acord, in functie de disponibilitatea salii, iar pachetul trebuie achitat integral la inceputul cursului.

Afla de pe  BLOG mai multe informatii despre dansul mirilor!

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!