E de departe cel mai important eveniment din viata ta. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans pentru nunta  speciale create de Scoala de dans Espansivo pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

Suntem mandri ca pana in prezent, zeci de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Scoala de dans Espansivo.

Experienta ne-a aratat ca in general, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans. Totul depinde insa de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.

Si pentru ca este nunta voastra, solutia pe care v-o propunem este sa concepem impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Niciun vals al miresei nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica.

O lectie particulara are durata de 60 de minute, timp in care vei avea toata sala la dispozitie si instructorul va realiza o coregrafie de vals vienez (valsul miresei). De asemenea putem invata tango, salsa sau orice dans prezentat la categoria DANSURI. In cazul in care aveti o melodie speciala instructorii nostri vor concepe o coregrafie potrivita pe aceasta melodie.

In plus, scoala noastra de dans va ofera pachete complete pentru a va anima nunta. Este vorba de perechi de dansatori profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa. Mai multe detalii despre astfel de reprezentatii gasiti in sectiunea SHOW DANSATORI.

Citeste mai multe despre: Traditia primului dansCursuri de dans pentru NUNTA