Decizia privind viitorul copilului tau iti apartine, inclusiv in ceea ce priveste modul in care isi petrece timpul liber. Pe el cu siguranta nu trebuie sa il convingem, pur si simplu pentru ca are o energie debordanta, care clar nu i-ar permite sa stea locului si sa ne asculte, pentru ca el stie: vrea se se miste, sa cunoasca, sa simta.

Dansul imbina muzica si miscarea, permitandu-i copilului tau sa descopere magia amandurora si sa se dezvolte armonios.

kids-teens-latin-and-ballroom-classes-randburg

El va invata astfel sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa impartaseasca bucuria lui de a dansa cu alti copii de varste apropiate, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati, lasand deoparte constrangerile impuse la scoala sau la gradinita.

Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societate si respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerera rezultatelor dorite.

copil-danseaza

Cursurile organizate de Scoala de dans Espansivo si destinate copiilor sunt structurate in primul rand pe grupe de varsta, in asa fel incat copilul dumneavostra sa se integreze usor intr-un mediu nou. Profesionalismul instructorilor nostri, a caror experienta in a lucra cu copii isi spune cuvantul in special prin faptul ca fiecare dintre cursanti primeste atentia cuvenita, adaptata nevoilor sale, se imbina cu facilitatile unei sali moderne si primitoare, amplasata central.

ABONAMENTE DANS COPII

ABONAMENT SIMPLU (8 sed/luna) 99 RON
ABONAMENT SIMPLU 2 luni (cate 8 sed/luna) 179 RON
ABONAMENT SIMPLU 3 luni (cate 8 sed/luna) 269 RON
1 sedinta de grup 20 RON

 sursa: www.dansam.ro

Vrei sa inveti sa dansezi?

Suna ACUM la 0721.326.726!